Најдобри во работата

ClockCreated with Sketch.

Работно Време

Понеделник - Петок 09.00-18.00
Сабота 09.00-16.00

ManCreated with Sketch.

ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ

Вистински професионалци ви стојат на располагање.

Star1Created with Sketch.

Квалитетот пред се

Наша работа е да ви пружиме квалитетна услуга се со цел да вие почитувани клиенти бидете задоволни.

Што ви нудиме

Нашите улуги

Продажба на гуми

Продажба на Бандажи

Исправање бандажи

Вулканизерски услуги

Аргонско заварување

Авто Перална

дозволете да се погрижиме за вашите гуми и бандажи

servis borce

два три збора од нашите клиенти

нашите клиенти зборуваат

Соработувачте со најдобрите

Запознајте ги нашите вработени

Todorovski Bobi

Todorovski Viktor

Ice

a

Контакт

Оставете ни порака

Булевар Србија бб, 1000 Скопје

(+389) 75 446 512, (+389) 78 455 085

Copyright reserved. @2020,
Developed by Media Plan Group Doo